Näytetään tulokset 1–12 / 18

Näytetään tulokset 1–12 / 18

Käytetyt pöytäkoneet kahdentoista (12) kuukauden takuulla. Kaikki tietokoneet ovat puhdistettu, testattu sekä käyttövalmiiksi asennettu.

Monipuolisesta, korkealuokkaisesta, mutta edullisesta käytettyjen pöytäkoneiden valikoimasta löydät PC:t monenlaisiin tarpeisiin. Olipa tarpeesi pöytäkone opiskeluun, etätöihin, pelaamiseen tai kotiin, niin lupaamme, että oikeanlainen tietokone löytyy sinulle tai lahjaksi kaverille.

Valikoimamme kattaa teho-hinta suhteeltaan erinomaisia yrityskäytöstä poistuneita käytettyjä pöytäkoneita, joiden tehosta ja kestävyydestä nautit vielä pitkään.

Jos haluat valikoimamme kovimmat tutustu tästä suoraan tehotyöasemiin (link), jotka on suunniteltu raskaaseen käyttöön.

Pelaajille suunnatut Regame-pelikoneet  löydät puolestaan täältä.

Entä, onko tarvetta pöytäkoneelle näyttöä tai muita oheislaitteita?

Meiltä löydät eri käytetty pöytäkone- mallit monelta eri huippuvalmistajalta, kuten HP (Z-mallisto, SFF-mallisto, ProDesk, Elitedesk), Dell (Optiplex, ), Lenovo (ThinkCentre) ja Fujitsu (Esprimo).

Jos kotisi tarvitsee pienempää pöytäkonetta, niin valikoimasta löytyy ratkaisu sinulle: Mini-PC:t !

Kaikki pöytätietokoneet ovat tarkastettu tarkasti mahdollisten vikoja varten, ja niistä on huolellisesti tuotekohtaisesti kerrottu.

Kaikissa käytetyissä pöytäkoneissa on valmiiksi asennettu Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apua oikeanlaisen tietokoneen valinnassa, ota meihin yhteyttä Chat -palvelulla, puhelimitse 040 5050 995 tai sähköpostilla [email protected]