Näytetään tulokset 1–12 / 111

Näytetään tulokset 1–12 / 111

Kunnostettu tietokone on varma ostos. 

Kaikki KTverkkokaupan käytetyt tietokoneet saavat aina vähintään 12 kuukauden takuun. Kaikki tietokoneet on puhdistettu, huollettu sekä käyttövalmiiksi asennettu.

KTVerkkokaupasta löytyy tietokone kaikkiin tarpeisiin. 

Monipuolisesta ja edullisesta valikoimasta löydät kannettavat, pöytäkoneet ,pelikoneet sekä oheislaitteet. Yli 10.000 koneen vuosivauhdilla asiakkaamme hankkivat ns. reused laitteita niin kotiin, opiskeluun, viihdekäyttöön kuin yrityksille ja lahjaksikin. Valikoimastamme löytyy yritysten leasing käytöstä vapautuneet mallit kannettavista ja pöytäkoneista. Suosituimpia merkkejämme ovat Lenovo, HP, Apple, Dell ja Fujitsu.  Kaikista merkeistä löytyy käytetty kannettava, lisäksi mm. Lenovo ja HP valikoimasta löytyy myös mini-pc ja  tehotyöasema – koneita.

Hinta-laatusuhde on KTVerkkokaupan kilpailuvaltti. 

Yritystason kunnostettu käytetty tietokone on aina teho-hinta suhteeltaan ylivertainen uuteen verrattuna. Nyrkkisääntönä yli 80% tehosta ja alle 50% hinnasta uuteen verrattuna. KTVerkkokaupan hinnat ovat lisäksi reused tarjonnassa aina edullisimmasta päästä. Käytetyt tietokoneet ovat aina myös saaneet yksilökohtaisen kuntoarvion, minkä perusteella myös tuotteen hinnat määräytyvät. Valikoimastamme löytyy kaikkea A+ tason virheettömämistä malleista C tason pintanaarmullisiin malleihin. Tutustu tarkemmin kuntoluokitukseemme täältä.

Käytetty tietokone on myös ekologinen vaihtoehto, joka säästää luonnonvaroja sekä alkuaineiden louhinnassa, laitteen valmistuksessa että mannerten välisessä rahdissa. Käytetyn ja kunnostetun reused yritystason tietokoneen hankinta on siis konkreettinen ympäristöteko. 

Paras laatumittarimme on asiakastyytyväisyys. 

Tärkein tavoitteemme on tyytyväiset asiakkaat ja meillä on omat tavoitteet mm. google arvostetuille. Asiakaspalautteisiimme voit tutustua tästä. Haluamme onnistua jokaisen asiakkaan osalta ja kerromme mieluusti lisää tuotekohtaisista ominaisuuksista, jotta voit olla varma, että tietokone vastaa odotuksiasi, kun hankit sen KTverkkokaupasta. 

Kunnostettu Reused tietokone on käyttövalmis juuri sinulle sopivaan tarpeeseen. 

Kaikissa tietokoneissa on valmiiksi asennettu Windows 10 / 11 -käyttöjärjestelmä. Monia valikoimamme tietokoneita on mahdollista myös muokata lisää, kuten lisäämällä keskusmuistia, kiintolevyn kokoa, vaihtamalla uuden akun tai täydentämällä hankintaa oheislaitteita. Erityisesti käytetty pelikone -segmentissä muokkausmahdollisuudet ovat hyödyllisiä. Jokainen tietokone lähtee meiltä ilmaisella toimituksella ja halutessasi Klarna-osamaksu mahdollistaa joustavan maksuajan hankinnalle. 

Ratkaistaan tietokonetarpeesi yhdessä. 

Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apua oikeanlaisen käytetyn tietokoneen valinnassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä Chat -palvelulla, puhelimitse 040 5050 995 tai sähköpostilla [email protected], autamme sinua mielellämme.

KTVerkkokauppa – Aina hyvää ostettavaa.