Skidi Lasten läppärit

SKIDI Lasten läppärit kannettavat Ktverkkokauppa

Miksi oma läppäri lapselle?

Useimmat meistä pitävät ajatuksesta omistaa itse asioita, tämä toteutuu myös lasten kohdalla – yksinkertaisesti se tuntuu kivalta että on oma tietokone!

Mukavuuden tunteen lisäksi aikuisen näkökulmasta lapsen omasta läppäristä on myös useita konkreettisia hyötyjä:

  • Lapsen tietokoneaikaa on helppo hallita
  • Aikuisen ja lapsen sisällöt eivät mene sekaisin
  • Lapsi oppii itsenäisesti tietokoneen käytön alkeita
  • Aikuinen voi saada hetkeksi tarvitsemaansa rauhaa

 

Miksi oma läppäri lapselle
KTKids läppäri lapselle

Mitä ekalla läppärillä voi tehdä

KTverkkokaupan Skidi -sarjan läppärit on valittu toiminaan sujuvasti yksinkertaisissa asioissa, kuten videoiden katselemisessa tai selainpohjaisissa peleissä.

Tyypillisiä sisältöjä ovat piirretyt ja lastenohjelmat suoratoistopalveluista tai Ylen kanavilta. Myös interaktiiviset Pikku-Kakkosen sisällöt tai lapsille tarkoitetut nettipelit pyörivät sujuvasti Skidi -läppärillä

Minkä ikäiselle kannattaa hankkia oma kone?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Osa vanhemmista valitsee hankkia oman koneen lapselle jo varhain ennen kouluikää, toisten mielestä omaa konetta ei välttämättä tarvitse ennen lukioikää.

Tänä päivänä tietotekniikka ja viihde ovat arjessamme tiiviisti läsnä ja lapset alkavat omaksua tietoteknisiä valmiuksia yhä nuoremmalla iällä. KTverkkokauppa ei suosittele oman laitteen hankkimista jossain tietyssä iässä, tämä päätös on parasta tehdä jokaisessa perhekunnassa oman harkinnan ja tilanteen mukaan.

Lisää ajatuksia aiheesta löytyy mm. MLL sivullta.

KTKids läppäri lapselle 3

Skidi-läppäri Näyttääkin omalta

KTverkkokaupan Skidi -läppäri on tarkoitettu lapsen omaan käyttöön, joten se saa näyttääkin lapsen omalta

Skidi -läppärin voi valita kuvituksella 6:stä eri vaihtoehdosta. Kuvitus tulee läppärin kanteen staattisella tarralla, jonka saa halutessaan myös irroitettua.

Skidi-läppäri on vanhempien kontrollissa

KTverkkokaupan Skidi -läppäriin on asennettu valmiiksi QuStodio käytönhallintaohjelma, jolla vanhempi voi hallita lapsen tietokoneen käytön määrää ja sisältöä

Ilmaisversioon tulee rekisteröityä, mutta sen ominaisuudet riittävät useimmille käyttäjille. Koneen mukana tulee helpot ohjeet käyttöönottoon.

Maksullisella versiolla voidaan hallita kattavasti ja räätälöidysti isoakin laitekantaa

KT Verkkokaupalla ei ole liiketoimintasuhdetta Qustodion kanssa, ohjelmisto vaan toimii mielestämme hyvin tähän tarkoitukseen.

Qustodio_Logo_Regular_Green_RGB
Qustodio Lifestyle Image

Valitse Omasi!

Nyt on hinta-laatusuhde todella kohdallaan. Skidi-läppärin saat omaksi hintaan 299€!

Dell Latitude 5290 on tyylikäs, kevyt (1.3kg) ja kaikki päivittäiset tarpeet täyttävä 12 -tuumainen kannettava. i5-7300U suorittimella varustettu 5290 suoritutuu tehtävästä kuin tehtävästä 8GB DDR4 keskusmuistilla. Lisäksi 256GB SSD -levy sekä 12″ HD -näyttö.

Valitse ja klikkaa kuvista lapsellesi sopiva ja tutustu tarkemmin tuotteeseen!