Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta

Nyt löydät käytetyt Apple iPadit KTverkkokaupasta!

Käytetyt iPad-tabletit ovat loistava valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista laitteistoa. Ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja laajan valikoiman toimintoja, kuten suuren ja teräväpiirtoisen näytön, nopean prosessorin ja runsaan sovellusvalikoiman. Ne sopivat erinomaisesti niin peruskäyttöön kuin myös vaativampaan työskentelyyn, ja ne ovat yhteensopivia useiden lisälaitteiden kanssa.

Käytetyt iPad-tabletit ovat myös kevyitä ja käteviä, joten ne ovat täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat mobiilia ja tehokasta laitteistoa liikkeellä ollessa. Kaiken kaikkiaan iPad-tabletit ovat loistava valinta niille, jotka haluavat yhdistää tehokkuuden ja mobiiliuden. Ne tarjoavat laajan valikoiman toimintoja ja mahdollisuuksia niin perheen pienimmille kuin myös ammattilaisille.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan käytetyn iPad-tabletin, suosittelemme tutustumaan eri mallien tarjontaan ja vertailemaan niiden erityispiirteitä ja tehoja.

Kaikilla käytetyillä Apple iPad -tableteilla vähintään 12 kuukauden takuu. Kaikki iPad-tabletit ovat puhdistettu, testattu sekä käyttövalmiiksi asennettu. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset apua oikeanlaisen tietokoneen valinnassa, ota meihin yhteyttä Chat -palvelulla, puhelimitse 040 5050 995 tai sähköpostilla [email protected]