KT Regame- pelikoneet

Pelitehoa edullisesti

Hinta-peliteho on paras ominaisuutemme

KT Regame pelikoneet tarkoitettu pelaamiseen. Useimmat pelikoneet on rakennettu kierrätetystä yritystason koneesta, mikä mahdollistaa edullisen hinnan. Yritystason koneet ovat uutena olleet tehokkaita ja osa niistä sopii sellaisenaan pelaamiseen.

Osaan koneista vaihdamme uusia tehokkaampia komponentteja suorituskyvyn parantamiseksi.

Series luokittelu auttaa sopivan pelikoneen valinnassa

Millainen pelaaja – sellainen kone. Tietokoneella pelaaminen on todella suosittu harrastus ja meitä pelaajia mahtuu joukkoon jo monenlaisia. Meiltä löytyy sopiva pelikone niin aloittelijalle kuin vaativalle pelaajallekin.

Luokittelumme perustuu kansainväliseen Passmark- tehostandardiin, jossa suorittimen ja näytönohjaimen ominaisuudet painavat eniten suorituspisteissä.

KTverkkokaupan regame pelikoneet on luokiteltu tehon mukaisesti tutustu Lisää

KT Regame- pelikoneet

Luotettavasti KT-verkkokaupasta

Kaikilla pelikoneilla on 12kk takuu

Olemme toimineet tietotekniikan kiertotalouden parissa yli 10 vuoden ajan täällä Helsingin Herttoniemessä. Viime vuonna yli 8000 konetta sai uuden omistajan kauttamme.

Toteutamme omaa 5-kohdan kunnostusmenettelyämme ja siksi voimme olla varmoja että laitteet ovat juuri sellaisia kuin lupaamme. Kaikilla koneillamme on 12 kuukauden takuu ja 14 pv palautusoikeus.

Meillä puhelimeen vastaa pelaamisen asiantuntija

Myyjämme ovat aktiivisia peliharrastajia ja siksi heiltä on hyvä kysyä mitä tahansa tietokonepelaamiseen liittyvää. Jos joku asia askarruttaa koneen hankinnassa, vastaamme mielellämme.

Meidän tavoitteemme kun on saada sinut mukaan nykyisten tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Game on!