Näyttis-ämpäri arvonta

Osallistu arvontaan jaossa näyttis-ämpäri!

Osallistu arvontaan ja voita näyttis-ämpäri!

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan voi osallistua ktverkkokauppa.fi/arvonta kilpailusivuilla. Osallistumiseen tarvitaan nimi sekä voimassaoleva sähköpostiosoite. Vain yksi osallistuminen per henkilö.

Jos Voittajaan ei saada yhteyttä sähköpostitse 48 tunnin jälkeen, palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistujen kesken.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

Kilpailussa arvotaan kilpailusivulla käytetty Asus ROG Strix 3070 -näytönohjain, ämpäri, ja valitsemamme valikoima toimintakykyisiä näytönohjaimia ilman takuuta. Vain Asus ROG Strix 3070 -näytönohjaimeen KTverkkokauppa myöntää 12kk takuun.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Lue rekisteriseloste:

https://ktverkkokauppa.fi/rekisteriseloste/